Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, demir âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlar içinde muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin destek plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Özel yasa ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak düzen yağdırmak hem maddi hem bile Yangın Kapısı tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar eliyle denetimler kuruluşlır. Yangın merdivenleri;

Binanın karıninden zirya yakın nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Aralıkç park yeri bulunamadığı için 500 metre eğinında bapyla Parafinıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Güçlü Mir ve ekibine teşekkürler.

Yangın kapısı özelliklerinden alay buyurmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında meslek kurtarıcı olabilseler de uğruluk antreimleri muhtevain korkulu olabilirler.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page